Persoonlijk leiderschap ontwikkelen in De Kempen

Als je de behoefte hebt om te gaan werken aan je persoonlijk leiderschap en je woont in De Kempen dan kan Mens | Durf te groeien je helpen. Begeleiding bij de zoektocht naar jouw sterke en zwakke kanten, je talenten en je mogelijkheden is dichterbij dan je denkt.

Woon of werk je in De Kempen en kies je voor persoonlijk leiderschap?

Durven staat centraal in het traject naar persoonlijk leiderschap. Mens | Durf te groeien is gevestigd in het Brabantse dorpje Vessem in het prachtige De Kempen. En daar vind je hulp voor jouw groeiproces. Samen ontdek je je sterke en zwakke kanten, wat nodig is om een betrouwbaar en sterk leider te worden. Doe dat niet alleen voor je bedrijf, je werk of je team, maar zeker ook voor jezelf.

Zet de eerste stap naar persoonlijk leiderschap

Het motto van Mens | Durf te groeien is: ‘Elke reis begint met de eerste stap. Meer wordt er niet van je gevraagd op jouw pad naar het vergroten van je persoonlijk leiderschap. Zet je open voor jezelf, leer jezelf kennen en haal eruit wat erin zit; dat is vaak meer dan je denkt. De eerste stap zetten, is door contact met me op te nemen. We komen graag naar jouw bedrijf of de locatie van je keuze in De Kempen of op een andere locatie in Brabant. En als we eenmaal zijn begonnen dan hoef je alleen maar steeds de volgende stap te zetten.

Jezelf leren kennen

Tijdens een eerste gesprek stellen we in het persoonlijk leiderschapstraject vast wat de behoefte is. Samen gaan we ontdekken waar verbeter- en groeikansen liggen en wat je leerpunten zijn. Je brengt jezelf in kaart om tot de kern te komen. Sta je open voor verandering, hoe reageer je op stress en durf je op jezelf te vertrouwen? Dat zijn allemaal voorwaarden voor groei.

Maak van persoonlijk leiderschap een keuze

De Kempen kent een hoog percentage ondernemers. Reden genoeg om jouw persoonlijk leiderschap te ontwikkelen want waar gewerkt wordt, is leiderschap nodig. Of je nu een rol hebt als leidinggevende of een andere rol. Hoe sterker het persoonlijk leiderschap is binnen het bedrijf, van werkvloer tot directie, hoe sterker het bedrijf is. Kiezen voor persoonlijk leiderschap is een keuze om stappen te zetten en om ook te durven loslaten. Geen gemakkelijke keuze maar wel een noodzakelijk onderdeel van jouw groeiproces. Goede communicatie is de basis voor leiderschap en ook daaraan wordt gewerkt in het traject naar het vergroten van je persoonlijk leiderschap.

Geven en nemen

Wie werkt en/of leeft in De Kempen weet dat het belangrijk is om op elkaar te kunnen vertrouwen. Vertrouwen en zelfvertrouwen gaan hand in hand. Durf je vertrouwen te geven? Durf je op anderen te vertrouwen en durf je je intuïtie te volgen? Om je persoonlijk leiderschap te laten groeien, zul je in de eerste plaats jezelf moeten vertrouwen en je vertrouwen aan anderen moet durven geven. Een kwestie van geven en nemen dus. In De Kempen staan we voor je klaar om jou te laten groeien en te ondersteunen in jouw proces om een goed leider te worden voor jezelf en voor anderen.

De Kempen als startpunt voor het vergroten van persoonlijk leiderschap

Kun je altijd en overal jezelf zijn? Durf jij het op te nemen tegen de verwachtingen die anderen van je hebben, die de buitenwereld aan je vraagt? Voor de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap is het van belang in de eerste plaats naar jezelf te luisteren. Mens | Durf te groeien helpt je te werken aan je persoonlijk leiderschap. Er is hulp beschikbaar bij het creëren van jouw ideale wereld, waarin jij het voor het zeggen hebt en je jouw persoonlijk leiderschap alle kans geeft om te groeien.

Persoonlijk leiderschap

Wil je hulp bij het werken aan jouw persoonlijke leiderschap? Plan nu je kennismakingsgesprek en begin jouw persoonlijk leiderschapstraject vandaag nog.

“De coaching van Marc heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn manier van leidinggeven en coachen.”

– Monique

Stel je vraag

7 + 3 =

marc@mensdurftegroeien.nl

06 – 218 51 938

Vessem