Do It Yourself

MenS reikt je een helpende hand met een aantal kant en klare stappenplannen voor het verbeteren van jezelf en het vergroten van je zelfinzicht.

Stappenplannen

Geef je leiding aan een team of afdeling en wil je de medewerkers helpen om zelf aan de slag te gaan met hun persoonlijke ontwikkeling? Wil je ze bijvoorbeeld op weg helpen met onderwerpen als het ontwikkelen en beter inzetten van kwaliteiten of goed leren omgaan met veranderingen en het vergroten van (zelf-)vertrouwen? Of ben je zelf iemand die graag aan zichzelf werkt als het gaat om deze onderwerpen?

MenS reikt je een helpende hand met een aantal kant en klare stappenplannen voor het verbeteren van jezelf en het vergroten van je zelfinzicht.

Heb je een onderwerp waar je graag mee aan de slag wilt en tref je die niet aan op deze pagina? Of heb je feedback op één van de stappenplannen? Laat het weten via het contactformulier onderaan deze pagina.

Focus op jouw kwaliteiten

Herken je het dat we met z’n allen vaak heel veel nadruk leggen op de tekortkomingen die we bij onszelf en bij elkaar zien? Ik wil graag helpen dat te doorbreken door je te helpen focussen op je kwaliteiten. Ik denk dat je daar veel gelukkiger en succesvoller van wordt. Bovendien neem je door te focussen op de kwaliteiten die jij kunt en wilt inzetten de regie over jouw ontwikkeling zelf in handen.

Creëer jouw verandering

Wil je iets veranderen in je leven of in je werk? Wil je graag een kleine of grote verandering realiseren? Weet je niet hoe je er aan moet beginnen of begin je er simpelweg steeds maar niet aan? Is het een verandering die je vanuit jezelf wilt realiseren of wordt er door je (werk-)omgeving een verandering van je verwacht? Een verandering kan, hoe graag je het ook wilt, iets zijn waar je behoorlijk tegen op kunt zien of waar je gewoon maar niet aan kunt beginnen. 

Wanneer je het in z’n geheel bekijkt dan kan het behoorlijk groot of veel lijken. Het kan letterlijk niet te overzien zijn of het kan zoveel werk lijken dat je je niet kunt voorstellen dat je daar de tijd voor hebt. Met het stappenplan ‘Creëer jouw verandering’ wil ik je helpen het een beetje makkelijker te maken. In een aantal stappen neem ik je, met vragen en opdrachten, mee door allerlei verschillende aspecten van de verandering.

Neem vrijblijvend contact op

4 + 5 =