Zet de eerste stap naar het versterken van jouw persoonlijk leiderschap in Brabant

Mens | Durf te groeien helpt je om leiding te nemen over je eigen leven, om je kwaliteiten en talenten in te leren en durven zetten. Ken jij jezelf goed genoeg om een goed leider te kunnen zijn? Woon/werk jij in Brabant en wil jij je persoonlijk leiderschap vergroten? Weet jij waar je sterke en zwakke kanten liggen, om die in kracht om te kunnen zetten?

Durf te kiezen voor persoonlijk leiderschap in Brabant

Het leidende woord is: durf!
Mens | Durf te groeien helpt mensen, medewerkers en leidinggevenden in Brabant, bij hun groeiproces en begeleidt het traject naar persoonlijk leiderschap. Het ontdekken van jouw zwakke en sterke kanten helpt in de ontwikkeling om een betrouwbaar en sterk leider te worden. Dat is positief voor jezelf én voor anderen.

De eerste stap naar persoonlijk leiderschap

Zet die eerste stap want dat is waar jouw reis naar het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap mee begint. De rest komt dan ‘vanzelf’, als je ervoor openstaat om nader kennis te maken met jezelf, je open durft te stellen voor verandering en alles uit jezelf wilt halen wat in je zit. Heb je graag een afspraak op een locatie van jouw keuze, ergens in Brabant, dan kan dat.

Leer jezelf kennen

Wat heb je te leren, waar ligt een kans tot verbetering of groei? Breng jezelf, met behulp een sparringpartner, in kaart en ontdek wat feedback en kritiek met je doen? Durf je verandering te omarmen, kun je de stress die verandering met zich meebrengt aan en hoe staat het met je vertrouwen in anderen? Samen kijken we waar jouw kansen tot het vergroten van persoonlijke leiderschap liggen.

Mens | Durf te groeien stimuleert persoonlijk leiderschap in Brabant

Kiezen voor vertrouwen doe je bewust. En ja, het ís een keuze. Door goed na te denken en het proces aan te gaan, stel je je open voor verandering. Durf je vertrouwen te geven en te ontvangen? Geef het tijd want vertrouwen moet groeien. Samen ontdekken we de skills die nodig zijn om het vertrouwen te laten groeien. Gaat het een keer mis en wordt je vertrouwen beschaamd? Mooi, laat dat maar onderdeel van het groeiproces zijn. Je motivatie om te vertrouwen neemt toe als er een basis van vertrouwen in jezelf is ontstaan. Open en eerlijke communicatie – naar jezelf en anderen – is daarvoor vereist.

Leiden is een kwestie van geven en nemen

Vertrouwen en zelfvertrouwen gaan hand-in-hand. Alles begint bij jezelf; door jezelf te vertrouwen durf je anderen te vertrouwen en daarmee kan je persoonlijk leiderschap groeien. Je carrière en je leven worden bepaald door het vertrouwen dat je durft te geven en te ontvangen. Je groeit door los te laten, door leiding te nemen over je eigen leven en daarmee je persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Laat de kracht in jezelf toe. Vertrouw op jezelf.

Hulp bij persoonlijk leiderschap in Brabant

Met de hulp van Mens | Durf te groeien hoef je het niet alleen te doen. Ik help jou met het versterken van je persoonlijk leiderschap. In Brabant, op de plek die jij kiest of op de plek die je mij laat kiezen. Laten we samen gaan zoeken naar jouw valkuilen, je sterke kanten en zodoende jouw ideaalbeeld verder vorm en inhoud geven.

“De coaching van Marc heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn manier van leidinggeven en coachen.”

– Monique

Stel je vraag

2 + 6 =

marc@mensdurftegroeien.nl

06 – 218 51 938

Vessem