Neem de regie over je persoonlijk leiderschap – regio Eindhoven

Speelt jou leven zich af in de regio Eindhoven? En wil jij graag jouw persoonlijke leiderschap versterken? Persoonlijk leiderschap gaat over de leiding nemen over jouw leven, over het benutten van je eigen kwaliteiten en talenten. Om een goede leider te kunnen zijn moet je eerst jezelf goed leren kennen. Weten waar jouw sterkten en zwakten liggen om deze om te kunnen zetten in jouw kracht.

Als jij kiest voor persoonlijk leiderschap, dan kan MenS | Durf te groeien jou daar in de regio Eindhoven mee helpen.

Het ‘key-word’ in het traject naar succesvol persoonlijk leiderschap is durf. MenS | Durf te groeien is gevestigd in de regio Eindhoven en helpt je bij jouw groeiproces. Zodat je kunt ontdekken waar jouw sterke en zwakke kanten liggen. Marc helpt je als leiderschapscoach bij je ontwikkeling om een sterk en betrouwbaar leider te worden. In de eerste plaats voor jezelf maar zeker ook voor anderen.

Zet de eerste stap naar persoonlijk leiderschap

‘Elke reis begint met de eerste stap’, is het motto van ‘Mens | Durf te groeien en dat zegt precies wat het van je vraagt om je leiderschapskwaliteiten te vergroten. Een voorwaarde om te groeien is ervoor te zorgen dat je openstaat voor jezelf. Alleen als je jezelf door en door kent, kun je alles uit jezelf halen wat erin zit.

Leer jezelf kennen

In het traject ‘persoonlijk leiderschap‘ stellen we in eerste instant vast wat de behoefte is. We bepalen wat de kansen tot verbetering en groei zijn en waar leerpunten liggen. We gaan als het ware eerst jezelf in kaart brengen om tot de kern te kunnen komen. Zoals jij onderdeel bent van de regio Eindhoven, zo is persoonlijk leiderschap onderdeel van jouw zijn. De vragen zijn bijvoorbeeld of je openstaat voor de verandering, hoe je op stress reageert en of je op jezelf durft te vertrouwen. Dat gaat over de voorwaarden voor groei.

De regio Eindhoven is in alle opzichten een groeiregio

Laat het dat ook zijn in jouw keuze voor persoonlijk leiderschap. Nadenken over keuzes is voorwaarde om ze te kunnen maken. Vertrouw je blind op je intuïtie, zit het in je om je kwetsbaar op te durven stellen. Geef je vertrouwen en durf je het te laten gebeuren; sta je open voor het vertrouwen van anderen? Kiezen voor vertrouwen is geen makkelijke keuze, dat vraagt tijd. Beschaamd vertrouwen ga je meemaken en zal onderdeel van jouw groeiproces zijn. Motivatie neemt toe met de realisatie dat vertrouwen groeit. Op basis van goede communicatie krijgt vertrouwen een eerlijke kans.

Leiding nemen in plaats van geven

Zelfvertrouwen kan niet zonder vertrouwen. Om je persoonlijk leiderschap te laten groeien, moet je vertrouwen hebben in jezelf en ook op anderen durven te vertrouwen. Je carrière en dus je leven krijgen richting door groei; als jouw persoonlijk leiderschap een kans krijgt om te ontwikkelen, groei je zelf. In de regio Eindhoven staat Mens | Durf te groeien voor je klaar om jou te ondersteunen in je proces persoonlijk leiderschap te nemen over jouw leven.

Hulp bij persoonlijk leiderschap in de regio Eindhoven

Woon of werk je in de regio Eindhoven en zoek je hulp bij het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap? Dan staan we voor je klaar. Je valkuilen, je sterke en zwakke kanten en je ideaalbeeld: samen gaan we op zoek naar de vorm en de inhoud die bij jou past.

“De coaching van Marc heeft een grote bijdrage geleverd aan mijn manier van leidinggeven en coachen.”

– Monique

Stel je vraag

3 + 5 =

marc@mensdurftegroeien.nl

06 – 218 51 938

Vessem