Vertrouwen is de kern

Vertrouwen is het kernwoord van alles wat MenS doet. Vertrouwen is de motor achter persoonlijke groei en de motor achter samenwerking in teams. Vertrouwen helpt ons de stappen te zetten die nodig zijn om vooruit te komen. Vertrouwen in jezelf, in je mogelijkheden (je potentieel), vertrouwen in de ander (in elkaar) en vertrouwen in het leven.

De volgende trainingen in het MenS | Durf te groeien – aanbod
gaan o.a. over vertrouwen:

De training ‘Durf jij aan te spreken?’ (Durf jij je te laten aanspreken?) gaat over elkaar durven aanspreken in verbinding en vertrouwen. Het gaat over oog hebben voor de verschillen tussen mensen, respect hebben voor die verschillen en van elkaar zien wanneer iemand wordt geraakt.

In de training ‘Durf jij samen te werken?’ (‘Durf als een team samen te werken.’) wordt o.a. aandacht besteed aan het vertrouwen dat je als teamleden in elkaar kunt hebben. Kun je elkaar over een weer op elkaars integriteit vertrouwen, waardeer je elkaars inbreng, gun je de ander zijn aandeel, zet je elkaar in op je talenten? Kun je er op vertrouwen dat je ambitie wordt gezien en kun je groeien?

In de training ‘Durf jij jouw kwaliteiten in te zetten.’ is er vooral aandacht voor het verkrijgen of vergroten van inzicht in de persoonlijke kwaliteiten en tekortkomingen van mensen. Dit is een training die er op is gericht je kwaliteiten zichtbaarder te maken, ze meer te durven in te zetten, helder te zijn over je tekortkomingen en anderen daar op durven te vragen.

Ook de training ‘Durf jij de stap te zetten?’ gaat over vertrouwen. Deze training is voor mensen die een verandering willen of moeten realiseren (een stap willen zetten). Welke aspecten van de verandering kosten geen moeite en zijn helder voor? Welke aspecten van de verandering zijn lastig, zijn niet voldoende helder, staan in de weg? Met dit inzicht in alle vaardigheden, personen, hulpbronnen en belemmeringen die een rol spelen bij de verandering bouwen de deelnemers het vertrouwen om de stap te zetten!

Omdat in iedere organisatie en op verschillende momenten andere dingen kunnen spelen maken we graag een training voor jouw organisatie op maat. Kijk daarvoor eens bij ‘Durf jij het op jouw manier te doen?’

Wil je de mogelijkheden een keer bespreken? Laat een bericht achter via het contactformulier en ik neem snel contact met je op.

“…Vertrouwen is de motor achter je persoonlijke groei en de motor achter samenwerking in teams…”

Durf jij aan te spreken? Durf jij samen te werken? Durf jij jouw kwaliteiten in te zetten?

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht

Een gedurfde actie

Maak kans op 4 gratis coachgesprekken.