Leiderschap is mensenwerk

Hoe ver we ook komen met onze technologische ontwikkeling, bedrijven zijn nog altijd een groep mensen die bij elkaar komen om samen een doel te bereiken. De techniek heeft er veel aan bijgedragen om die samenwerking makkelijker te laten verlopen maar er moet nog steeds worden samengewerkt.

Aan die samenwerking moet leiding worden gegeven. Wanneer de software op een computer goed is geprogrammeerd dan kan het op een heel betrouwbare manier in tijd, kosten en kwaliteit z’n werk doen. Bij mensen verloopt dit wat grilliger en zijn er heel wat meer factoren die invloed hebben op de prestatie.

MenS biedt teamcoaching en coaching om leidinggevenden te helpen in het leidinggeven aan hun mensen. Trajecten kunnen gericht zijn op het verder helpen van de leidinggevenden of op bijvoorbeeld de ontwikkeling van een team of de mensen binnen een team.

Wil je graag weten welke mogelijkheden er zijn? Kijk dan eens in het MenS | Durf te groeien – aanbod. Specifiek voor leidinggevenden bieden we de training ‘Durf jij leiding te geven?’ Omdat in iedere organisatie en op verschillende momenten andere dingen kunnen spelen, maken we graag een training voor jouw organisatie op maat. Kijk daarvoor eens bij ‘Durf jij het op jouw manier te doen?’

Interesse? Laat een bericht achter via het contactformulier en ik neem snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“…bedrijven zijn nog altijd een groep mensen die bij elkaar komen om samen een doel te bereiken…”

Durf jij leiding te geven? Durf jij het op jouw manier te doen?

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht

Een gedurfde actie

Maak kans op 4 gratis coachgesprekken.