Ieder mens is bijzonder

“Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.
It is our light, not our darkness, that most frightens us.
We ask ourselves, who am I to be brilliant,
gorgeous, talented, fabulous?”

 From A RETURN TO LOVE by Marianne Williamson © 1992

We lijken allemaal wel een beetje op elkaar. Op de één wat meer dan op de ander. Tegelijkertijd zijn we heel verschillend. Zelfs de meest identieke tweeling doet niet alles letterlijk precies hetzelfde of alles precies op hetzelfde moment.

Ervaringen, behoeften, wensen en verlangens verschillen van persoon tot persoon. Veel van die verschillen zitten al in het pakketje dat we meekrijgen bij het begin van ons leven en een ander groot deel bouwen we op in de loop van ons leven door invloeden vanuit onze opvoeding, familie, school, onze omgeving en ga zo maar door.

Ondanks alle overeenkomsten zijn we toch allemaal UNIEK!
Maar durven we dat ook echt te zijn? Zeg eens eerlijk, durf jij uniek te zijn? Durf jij uit te komen voor je kwaliteiten en daar vol voor te gaan staan? Durf je tegelijkertijd uit te komen voor je tekortkomingen, te zeggen dat je iets niet kunt?

Met deze vragen werken we in de training ‘Durf jij jouw kwaliteiten in te zetten?’. Deze training die er op is gericht deelnemers te helpen hun kwaliteiten zichtbaarder te maken, ze meer te durven in te zetten, helder te zijn over hun tekortkomingen en anderen daar op durven te vragen. Het resultaat van de training is effectievere samenwerking, betere prestaties en het vergroten van werkplezier.

Een andere training binnen het MenS | Durf te groeien – aanbod die raakt met dit thema is de training ‘Durf jij aan te spreken?’. Omdat in iedere organisatie en op verschillende momenten andere dingen kunnen spelen maken we graag een training voor jouw organisatie op maat. Kijk daarvoor eens bij ‘Durf jij het op jouw manier te doen?’

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat via het contactformulier een bericht achter. Dan neem ik snel contact met je op.

“…Ondanks alle overeenkomsten zijn we toch allemaal UNIEK!…”

Durf jij jouw kwaliteiten in te zetten?

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht

Een gedurfde actie

Maak kans op 4 gratis coachgesprekken.