Durf jij jouw stress
de baas te zijn?

Hoe gaat jouw organisatie om met stress en werkdruk? Hoeveel wordt er gedaan om mensen de ruimte te bieden om na een inspanning te ontspannen? Hoeveel bewustzijn is er bij de leidinggevenden en medewerkers over de werking en de effecten van stress?

Overspannenheid en burn-out zijn inmiddels een bekend verschijnsel in de maatschappij. Er is inmiddels ook heel veel bekend over hoe langdurige stress deze klachten kan veroorzaken. Veel belangrijker nog is dat er ook veel bekend is over hoe je overspannenheid en burn-out kunt voorkomen.

Voorkomen van stress

In de training ‘Durf jij jouw stress de baas te zijn?’ leren de deelnemers de oorzaken en signalen van stress herkennen. Ze leren te kiezen voor wat voor hen belangrijk is en maken hun eigen oplaadprofiel waarmee ze voorkomen dat werkdruk te veel vat op ze krijgt.

Wanneer je als organisatie veel van je mensen verwacht, dan is het ook verstandig dat je er aandacht besteedt te voorkomen dat die verwachtingen bij sommige mensen hun tol eisen.

Tevreden en gezonde medewerkers

Het resultaat van die preventieve aandacht is tevreden en gezonde medewerkers die bij kunnen blijven dragen aan de successen van de organisatie.

Wil je dat MenS deze training voor jouw organisatie verzorgt? Laat een bericht achter via het contactformulier. Dan neem ik snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“…gezonde medewerkers die bij kunnen blijven dragen aan de successen van de organisatie…”

Reviews

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht