Durf jij de stap te zetten?

Deze workshop gaat over verandering. Een verandering die iemand zelf wil realiseren, een stap die hij of zij wil zetten. Of een verandering die de omgeving van iemand vraagt, zoals bijvoorbeeld een organisatieverandering waarbinnen iedereen zijn of haar eigen verandering moet kiezen en vormgeven.

De workshop ‘Durf jij de stap te zetten’ geeft inzicht in de manier waarop iemand omgaat met die specifieke verandering. Welke aspecten van de verandering kosten geen moeite en zijn helder? Welke aspecten van de verandering vind iemand lastig, zijn niet voldoende helder, staan in de weg? Met deze vragen vormen de deelnemers een beeld van de vaardigheden die al aanwezig zijn, wat ze nog moeten leren, welke personen positief of negatief van invloed zijn op de verandering, welke hulpbronnen er zijn en welke belemmeringen zich op het pad bevinden.

Met al deze inzichten versterken de deelnemers hun focus op het realiseren van de verandering en krijgen zij meer inzicht in hoe ze de verandering gaan realiseren. Het meest belangrijke resultaat is dat zij er VERTROUWEN in krijgen dat het gaat lukken en dat ze de stap DURVEN te zetten!

Interesse? Laat een bericht achter via het contactformulier en ik neem snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“…Welke aspecten van de verandering kosten geen moeite…”

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht