Durf je prijs te noemen

Ben je nieuwsgierig wat MenS voor een training durft te vragen?

Maatwerk

Hier geven we je alvast een indruk van wat we durven te vragen. Daar durven we in de praktijk natuurlijk van af te wijken. Voor jouw organisatie maken we graag de prijs helemaal op maat.

Dat kunnen trainingen zijn voor één team of voor meerdere teams, hele afdelingen of teams van leidinggevenden. Dat kan variëren van een training van één dagdeel tot een 2-daagse of een programma over meerdere dagen in een langere periode.

In de trainingen creëren we een intensief leerproces van actie en interactie tussen de deelnemers. Bij een groepsgrootte vanaf 12 deelnemers bieden we daarom (optioneel) 2 trainers aan om dit gezamenlijke groeiproces optimaal te begeleiden.

Het resultaat staat voorop

In de eerste plaats gaat het natuurlijk om wat wordt bereikt met de training of met het programma. De aanpak van MenS is er op gericht dat collega’s elkaar beter leren kennen en beter gaan begrijpen. Verbinding, respect en onderling vertrouwen vormt tenslotte de basis voor elke goede samenwerking. Die goede samenwerking leidt onherroepelijk tot betere prestaties!

Voorbeeld van resultaten zijn dat het (onderlinge) vertrouwen groeit, dat de teamsfeer sterk verbetert, dat er meer doelgericht gewerkt wordt, dat men elkaar inzet en waardeert op kwaliteiten, dat verandering succesvoller worden gerealiseerd, dat een leidinggevende meer grip heeft op de sfeer in het team en de prestaties van het team, een cultuur waarin men elkaar durft aan te spreken, dat weerstand in een team is afgenomen en niet te vergeten gezonde en ontspannen medewerkers en teams die tegen een stootje kunnen.

Tarief

De indicatie van het tarief is:

  • Een dagdeel (3,5 uur) met 1 trainer   €    775.
  • Een dagdeel (3,5 uur) met 2 trainers € 1.450.
  • Een hele dag (8 uur) met 1 trainer     € 1.550.
  • Een hele dag (8 uur) met 2 trainers   € 2.900.

De genoemde tarieven zijn indicatief en zijn exclusief 21% btw, exclusief reiskosten en exclusief bijkomende kosten voor bijvoorbeeld lunch, diner, locatie, overnachting (indien van toepassing). Materiaalkosten zijn meestal inbegrepen. In de tarieven van trainingen en programma’s wordt rekening gehouden met voorbereidingstijd en eventueel nawerk.

“…We maken graag een prijs helemaal voor jou op maat…”

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht