Durf jij aan te spreken?

Durven mensen zich binnen jouw organisatie elkaar aan te spreken en durven ze zich ook te laten aanspreken? Is er een cultuur waarin feedback geven normaal is? Is er voldoende onderling respect en vertrouwen om elkaar aan te kunnen spreken?

Feedback geven en ontvangen is een manier om met elkaar te verbinden. Je geeft iets van jezelf aan de ander waarmee je de ander probeert te helpen om te groeien. Door als ontvanger goed naar de feedback te luisteren en het echt te ontvangen geef je de ander respect terug en geef je aan te vertrouwen op de goede bedoelingen van de ander.

De training ‘Durf jij aan te spreken’ gaat over feedback geven en ontvangen. Er wordt samengewerkt aan het versterken van de verbinding en het vertrouwen binnen een team of afdeling. Vanuit het inzicht in de verschillen tussen mensen wordt aandacht gegeven aan de ontvanger en de gever van feedback.

Het doel is een sfeer in het team te creëren waardoor het gemakkelijker wordt elkaar aan te spreken. De kernwoorden hierbij zijn DOEN, RESPECT, VERBINDING en VERTROUWEN!

De training gaat uitdrukkelijk niet over het trainen van vaardigheden in het toepassen van een set regels voor het geven of ontvangen van feedback. Er bestaan genoeg trainingen waarbij de regels onder de aandacht worden gebracht. De groep kijkt in diverse werkvormen vanuit eigen ervaringen wel naar de ingrediënten die nodig zijn voor feedback.

Deze training is voor teams, afdelingen, groepen die behoefte hebben aan een cultuur waarin men elkaar DURFT aan te spreken en waarin men in staat is aangesproken te worden zonder dat de sfeer daaronder leidt.

Interesse? Laat een bericht achter via het contactformulier. Ik neem dan snel contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

“…een cultuur waarin men elkaar DURFT aan te spreken…”

Reviews

Marc Spruit

“Ik help mensen graag het inzicht en vertrouwen op te bouwen voor het zetten van hun eerste of volgende stap!”

Lees meer over marc

Vragen of opmerkingen?

Stuur mij een bericht